Vloeren | Van den Elzen gietvloeren

Een gietvloer is ideaal toepasbaar in nagenoeg elke ruimte


Van den Elzen

Op deze pagina lees je meer over gietvloeren, troffelvloeren en de industriële look!

offerte aanvragen

Vloeren

Gietvloeren | Van den Elzen gietvloeren

Gietvloeren

Een gietvloer is een vlakke gegoten vloer, volledig naadloos en heel erg vriendelijk in het onderhoud. Indien gewenst of nodig kan de gietvloer worden afgewerkt met een zogenaamde PU laag. De vloer is dan beter bestand tegen krassen, wat zorgt voor nog meer duurzaamheid. Gietvloeren kunnen door Van den Elzen in elke RAL kleur worden uitgevoerd. Door het gebruik van meerdere kleuren kunnen bijzondere en unieke effecten in uw vloer worden gerealiseerd. In elke ruimte in uw huis of bedrijf kan een gietvloer worden gelegd.   Lees meer

Troffelvloeren | Van den Elzen gietvloeren

Troffelvloeren

Van oorsprong wordt de troffelvloer vaak toegepast als industrievloer. Maar waar trends altijd maar weer ontwikkelen en vernieuwend zijn heeft ook deze vloer zijn weg gevonden naar vele huiskamers. Ondertussen heeft de troffelvloer zijn weg gevonden naar zowel de particulier als bedrijf.

Een troffelvloer heeft een aantal specifieke eigenschappen zoals een hoge slijtvastheid. Voor een troffelvloer wordt grind gebruikt wat een diameter heeft van minder dan 1 mm, zo kan een strak en glad uiterlijk worden gerealiseerd. Troffelvloeren worden ook geseald en afgelakt.
  Lees meer

Industriële look | Van den Elzen gietvloeren

Industriële look

De betonlook vloer die Van den Elzen aanbrengt in bijvoorbeeld uw woning is maximaal 5 mm dik. De ondergrond is van belang en moet vlak zijn en tevens geschikt zijn voor een optimale hechting. Indien gewenst of nodig kan de betonlook vloer worden afgewerkt met een zogenaamde PU laag. De vloer is dan beter bestand tegen krassen, wat zorgt voor nog meer duurzaamheid.

U hebt de keuze uit vele kleuren, want de betonlook vloer kan net als bijvoorbeeld de gietvloer in vele kleuren worden uitgevoerd.
  Lees meer

Leefbeton | Van den Elzen gietvloeren

Leefbeton

Voor vloer en wandafwerking.

Leefbeton kent vele toepassingen en mogelijkheden, van vloeren en wanden in woonhuizen en winkels tot aan badkamer of douche. Leefbeton is een zeer hoogwaardig en waterdicht product op basis van cement en hars.

Waardoor het product sterk flexibel, waterdicht en uitstekend te reinigen is!
  Lees meer